Tänään oli Uuden Elämän ilta Pääskylahden kirkossa. Aiheena oli kohti uutta. Jumala puhui vahvasti aamulla siitä, miten tärkeää on olla kuuliainen, uskollinen tässä päivässä ja tässä hetkessä. Sain sydämelleni puhua myös taivaasta. Kohti uutta -Taivaan kotia, Vain Jeesuksen ristin työn kautta. Mahtavaa puhua taivaasta! Isäni lauloi usein; "Taivas on matkani määrä, matkalle en tahdo jäädä". Kyllä minä taivaaseen haluan enkä ikuiseen kadotukseen. Jumala haluaa antaa meille kaikille valinnan mahdollisuuden. Ei kaikki pääse taivaaseen. Vain usko Jeesukseen antaa matkalipun taivaaseen. Jokaista meitä kuitenkin kutsutaan Jeesuksen omaksi. Otetaan vakavasti se, sillä emme tiedä huomisesta päivästä.

Kun  Jeesus antoi opetuslapsilleen lähetyskäskyn, ei opetuslapset olleet varmaan mitään "mahtipontisia" koko maailman pelastuksen sananviejiä. Jotkut epäili siinä hetkessä, sanotaan Sanassa. Jeesuksen kehoitus on aika mahtava. Tehkää KAIKKI kansat.... Kävikö opetuslasten mielessä mitä. Ajatteliko joku ettei osaa kieltä. Ei ole varoja tai kykyä jotain muuta epäilystä. Kaikki kansat.... Ei mikään pieni työnäky Nauru.

Tiesivätkö opetuslapset, että tänään lennetään lentokoneilla pitkin maailmaa tai evankelioidaan televisioiden tai netinkin kautta. Tuskinpa tiesivät, miten monella tavalla tänään evankeliumi leviää. Eivätkä he jääneet odottamaan niitä tai moottoriteitä tai "jättijumbo" koneita, vaan aloittivat palvelunsa siinä missä olivat, alkaen omalta paikkakunnalta. Saatuaan lähetyskäskyn; kaikki kansat. Silti kuuliaisesti yhdestä ihmisestä lähtien. Mahdoton tehtävä ihmismielelle koko maailman evankelioiminen. Jumala näkee kuitenkin kokonaisuuden. Siksi Hän tarvitsee meitä jokaista. Jumala näki sen hetken kun Jeesus lähetti opetuslapset ja näkee tämänkin päivän ja tulevankin.

Uskollisuus ja kuuliaisuus tässä päivässä on Jumalan mielen mukaista. Pelkäämme liikaa virheitä ja sekös se vasta ylpeyttä onkin. Vai uskallammeko olla uskollisesti palvelemassa vaillinaisina, heikkoina, niin ettei meidän erinomaisuutta kehuta vaan nähdään keskeneräisyytemme. Ollaan rohkeasti Jumalan käytössä arjessa ja juhlassa
viemässä evankeliumia ja toivon sanomaa niille, jotka sitä tarvitsevat. Ollaan rohkeasti Jeesuksen opetuslapsia vaikka emme näe paljoakaan eteenpäin. Rukoillaan sitä, että näemme tämän päivän haasteet ja se riittää. Ollaan uskollisia siinä.

Matt.28:18-20 Jeesus tuli heidän luokseen ja puhui heille näin: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."

Hebr.5:7-9. Ihmiselämänsä päivinä Jeesus ääneen itkien rukoili ja huusi avukseen häntä, jolla oli valta pelastaa hänet kuolemasta, ja hänen uhrirukouksensa kuultiin, koska hän taipui Jumalan tahtoon. Vaikka hän oli Poika, hän joutui kärsimyksistä oppimaan, mitä on kuuliaisuus. Kun hän oli saavuttanut täydellisyyden, hänestä tuli iankaikkisen pelastuksen tuoja, kaikkien niiden pelastaja, jotka ovat hänelle kuuliaisia.