Nyt se sitten on totta. Tänään on kirjoitettu vuokrasopimus Savonlinnan Kaupungin kanssa uusista tiloista. Monen ihmettelyn kera saimme monta kertaa isommat tilat ja vielä sopivaan hintaan. Tätä emme inhimmillisesti olisi saaneet näin, vaan uskon, että Jumala johdatti asioita ja näytti meille siinä oman suuruutensa. Ajatus 1,5 vuoden takaa tilaa katsoessa; tätä emme ikinä voi saada on vaihtunut kiitokseen siitä, että Jumalalle mikään ei ole mahdotonta. Muutamme siis ensi viikon aikana entisen Taidemuseon - kauppahallin tiloihin keskelle kaupunkia. Avamme helmikuun alussa kunhan saadaan kaikki paikalleen. Uusi osoitteemme on Olavinkatu 40. Nimi Sataman Valo säilyy entisellään.

Paikkaan tulee muutamien paikallisten taiteijoiden taideta esille. Ne somistavat paikkaa ja samalla tuovat varmasti uusia kävijöitä. Mukana on Taidemaalari Paavo Pelvo Savonlinnasta,
Taidegraafikko Ritva-Liisa Virtanen Savonlinnasta, Taidemaalari Kirsi Mikkonen Lieksan Kirsikodista ja somistusvastaavamme Taidegraafikko Ritva Kosonen Savonlinnasta. On ollut ilo tutustua viime vuosien aikana useisiin lahjakkaisiin ihmisiin. On valtavaa nähdä miten työ syntyy -kivunkin kautta. Ja miten kuvat elää. Jumala voi ottaa meidän inhimillisetkin lahjat omaan käyttöönsä.

Helmikuun alussa paikkakuntamme paimenet taas jälleen varmaan siunaavat paikkamme ja näin saamme taas olla rakentamassa yhteyttä eri seurakuntien kanssa. Toimintamme jatkaa edelleen porttina seurakunnan yhteyteen. Siinä on siunaus, että kunnioitamme johtajia ja esivaltaa. Rukoilemme heidän puolesta heidän tärkeässä tehtävässä ja siunaamme heitä. Raamattu kehoittaa meitä siihen ja sillä on aina siunaus. Olenkin valtavasti iloinnut paikkakuntamme seurakuntien paimenista. Arvostan heitä syvästi. Miten tärkeä ja vastuullinen tehtävä heillä on. Rukouksia varmasti tarvitaan. Muistetaan oman paikkakuntamme ja eri seurakuntien vastuuhenkilöitä rukouksin.

Kiitos jos muistat meitä rukouksin uudessa vaiheessa. Levosta käsin haluamme kuitenkin mennä eteenpäin. Ihanaan Sanan lupaukseen meidät kaikki siunaten:
Ps.127:1-2 Jos Herra ei huonetta rakenna, niin sen rakentajat turhaan vaivaa näkevät. Jos Herra ei kaupunkia varjele, niin turhaan vartija valvoo. Turhaan te nousette varhain ja myöhään menette levolle ja syötte leipänne murheella: yhtä hyvin hän antaa ystävilleen heidän nukkuessansa.