Puheluita, lupa-asioita, ostoksia, rukousta, rukousta ja vielä kerran rukousta. Siinäpä viime päivien kuulumisia. Uusi elämä voittaa tapahtumaa ollaan helmikuusta lähtien järjestelty ja nyt perjantaina se sitten alkaa. Kahtena iltana torilla. Päivällä kahvia ja pullaa torilla. Sataman Valossa Raamatun äärellä sekä illalla puoleenyöhön avoinna. Ennenkaikkea rukoilemme, että voisimme kohdata ihmisiä, jotka ei ole vielä Jeesuksen omia. Ennenkuin joku isompi tapahtuma on siinä on valtavasti työtä ennakkoon. Monesti näkymätöntä työtä. Kaikki on kuitenkin huolehdittava, koska on Raamatun mukaista kunnioittaa esivaltaa ja elää ja toimia yhteiskunnan sääntöjen mukaan.

Näkymätön työ on tärkeää ja siksi lehtijutun tekijältä toivoinkin, että pitkän linjan hiljaiset puurtajat nostettaisiin nyt esille. Yleensä kirjoitetaan vain niistä, jotka ovat näkyvästi esillä. Jotkut ovat vuodesta toiseen jaksaneet olla mukana -nyt kahdeksatta kesää. Miten monet seurakunnissa tekevät työtä, joka ei näy, mutta jota ilman mitään ei tapahtuisi. Uskon, että Jumala haluaa nostaa juuri näitä uskollisia palvelijoitaan esille ja tasoittaa kaikki meidät samalle viivalle. Kaikkia tehtäviä tarvitaan ja kokonaisuus on se tärkein. Jumala nostaa joukkonsa ja käyttää meitä kaikkia, niinkuin jaksan aina kirjoittaa uudelleen ja uudelleen. Ajattele mitä tapahtuisi, jos kaikki uskovat rohkaistuisivat jakamaan siitä, mitä Jumala on ensi heille itselleen lahjoittanut.

Ilman minua te ette saa aikaan mitään. Siksi olemme halunneet rukoilla. Kysellä Herran tahtoa ja olla Hänen kasvojensa edessä. Oli taivaallista tänä aamuna aloittaa päivä rukouksella. Lähes neljä tuntia olimme yhdessä ja muistimme tapahtumaa. Oli taivaallista juuri se ettei vaan ladeltu asioita sanoina, vaan oleskelimme rukouksessa eikä aika edes tuntunut pitkälle. Olen itse ollut todella kiitollinen rukousryhmästä, missä olen käynyt säännöllisesti. Saatamme olla useita tunteja rukouksessa. Savonlinnassa on todella paljon rukoilevia ihmisiä. Vuosia täällä on jo ollut kerran kuukaudessa vuorokauden mittainen rukousvartio. Yli 30 rukoilijaa on ollut siinä mukana. Rukoillaan edelleen rukousherätystä, joka on jo Suomessa alkanut. Kiitos myös Sinulle jos jaksat muistaa meitä täällä. Tarvitsemme rukousta, koska olemme kaduilla kaksi päivää.

Kol.3:23. Kaikki, mitä teette, se tehkää sydämestänne, niinkuin Herralle eikä ihmisille