Jumala kuulee joskus niin pienissäkin asioissa. Ensinnäkin rukoilin, ettei minun tarvitsisi yksin ajaa Keminmaahan. Eräs ystävä soitti lauantai aamuna, että hän on Rantasalmen kohdalla matkalla Jyväskylään. Jumala oli kehoittanut häntä lähtemään mukaani. Oli kiitollista matkata yhdessä rukoillen. Pysähdyimme sopivasti ja tarpeeksi pitkään, ettei matka käynyt liian raskaaksi. Mittarini näytti 1042 km kun pääsimme perille. Ilo jopa matkan teosta hämmästyttää joka kerta. "Herra -oletko antanut minulle näin ihanan työn, että saan matkustaa, nähdä ihania maisemia ja uusia ihmisiä ihan työni puolesta. Kiitos rakas Jeesus"

Ystäväni rukoili, että hän näkisi poron, kun kerta Lapin seudulle tulimme. No rukous kuultiin ja vähän ennen Keminmaata poro oleskeli tien ohessa. Ai sitä iloa niinkin pienestä asiasta. Kun tulimme perille kynttiläpajan perhe sanoi, ettei poroja yleensä sillä tiellä näy. Jumala kuuli kuitenkin ystäväni rukouksen ja minua liikutti hänen ilonsa siitä. Isä pitää lapsistaan huolta. Saimme myös nähdä paljon joutsenia. Niitä täällä pohjoisessa näkee paljon. Miten kauniilta ne näyttivätkää keväisessä luonnossa.

Kohta lähdemme naisten päivään. Ihanaa nähdä ystäviä pitkästä aikaa. Vuosien ajan säännöllisesti kiersin Lapin seutua parikin kertaa vuodessa. Nyt parin vuoden tauon jälkeen suorastaan ikävöin nähdä heitä. Ei minulla työtä, Lappia, poroja tai seutuja ikävä ole ollut, vaan niitä ihmisiä, joihin olen ystävystynyt vuosien aikana. Se rukous tässä hetkessä on, että Herra siunaisi päivämme ja saisimme rakentua yhteydestä ja Sanasta. Onko minulla tehtävää -Raamattutunnin äärellä viivähdäme ensin. Illalla on vielä Sanan ja rukouksen Ilta särkyneille.

On mukavaa mennä seurakuntaan ja muistuttaa, että jos tulitte minulta apua hakemaan, niin petytte pahasti. Mutta jos tulitte Jeesukselta apua hekemaa, ette koskaan pety. Siinä tietoisuudessa lähdemme yhteistä päiväämme viettämään. Saan olla itsekin samalla viivalla pyytämässä Jeesuksen läsnäoloa Pyhän Henkensä kautta. Ei tehdä yhdessä päivää vaan olla yhdessä päivä. Jeesus ole meidän kanssamme tänään. Kiitos yhteydestä. Kiitos että hoidat kaikkia naisia Sanasi kautta. Kiitos, että vahvistat ja rohkaiset tehtävääsi ja paikkaamme seurakunnassasi jokaisen meidän kohdalla. Kiitos, että kukaan ei ole Sinulle turha tai tarpeeton, vaan kaikilla meillä on Sinulta suunniteltu paikka elämässämme. Aseta meitä oikeille paikoille. Siunaa meitä palvelutehtävässämme myös arjen ja perheen keskellä. Jeesus vahvista suomen naisten ja miesten tehtävää ja asemaa siihen, mikä Sinun tahtosi on. Jeesus Sinun läsnäoloasi ja veresi puhdistusta ja suojaa me pyydämme. AAMEN!