Tänään on juhlapäivä! 2006 syksystä Sataman Valon toimintaa on ollut. Nyt maanantaina aloitamme uusissa tiloissa uuden ajan. Uskon, että Jumala avaa uusia mahdollisuuksia. Tänään keskustelimme erityisesti vaikeista asioista. Mitä linjoja otamme toimintaamme. Kuka siellä voi olla keittiössä töissä tai muussa käytännön asioissa. Hengellinen linja meille on selvä asia. Sydämeni itkee aina kun kuulen tuomion sanaa ihmistä kohtaan. Syntiä Jumala ei siunaa, mutta rakastaa meitä kaikkia. Kuka meistä voi heittää ensimmäisen kiven. Kuka meistä on synnitön. Uskon ettei meillä kenelläkään ole vara asettua tuomariksi. Vain Jumala sen voi tehdä. Meidän tehtävä on viedä evankeliumin ilosanomaa niille, joita Jeesus rakastaa ja haluaa kohdata ja pelastaa.

Tänään sain tiedon Etelä-Suomen lääninhallitukselta, että olemme saaneet valtakunnalliset keräysluvat. VIHDOINKIN! Monet haluavat tukea työtämme ja monilla matkoilla sitä on kysytty. Nyt se on mahdollista. Tulla lähettäjäksi, ennenkaikkea rukoilemaan, mutta myös tukea työtämme taloudellisesti. Kaksi vuotta olen ollut todella tiukilla omassa elämässä. Jumala on kuitenkin pitänyt huolta. Keräyslupa mahdollistaa sen, että yhdistys voi palkata joitakin osittain. Ja sen, että voimme kehittää työtä evankeliumin eteenpäin viemisessä. Kuluja on kuitenkin paljon -vuokrasta ja uusista kalusteista pullaan. Matkoilla auto ei ole suostunut kulkemaan ilman polttoainetta. Uskon, että monet ovat halunneet tukea työtämme, mutta se ei ole ollut mahdollista ilman valtakunallisia keräyslupia. Täytyy sanoa, että kylläpä on helpottunut olo Nauru

Eli luvan kanssa tässä ensimmäisenä netin kautta voin sanoa Sinulle. Jos koet sydämessäsi tulla työmme tukijaksi, voit laittaa meille nimesi ja osoitteesi satamanvalo(at)gmail.com tai soittaa tai kirjoittaa meille. Laitamme Sinulle kirjeen kuukausittain. Lisäämme myös myöhemmin tiedot nettisivuillemme ja linkin liittyä työmme rukoilijaksi/tukijaksi/lähettäjäksi. Kirjeessä laitamme rukousaiheita ja kuulumisia, sekä paikkakuntia missä kierrämme. Tätä päivää olemme odottaneet, koska lupia ei saa ennenkuin on tarpeeksi pitkään ollut paikallista toimintaa. Eikä ilman lupia voi toimia, koska Jumalan tahto on noudattaa asetettuja lakeja. Kiitos Jumalalle, että olemme jaksaneet odottaa. Tässäpä tämä ensimmäistä kertaa esillä. Nyt työtämme voi tukea. Nyt on juhlapäivä! Koko sydämestä kiitos tuestasi, mutta ennenkaikkea rukouksistasi:

Savonlinnan Sataman Valo ry:lle on myönnetty rahankeräyslupa:
Etelä-Suomen lääninhallituksen rahankeräyslupa nro. OKH79A
Päätöksen myöntämispäivä 29.1.2009.
Toimeenpanoaika ja -alue: 29.1.2009 - 31.12.2010 koko maa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
Varojen käyttö: Yhdistyksen harjoittama evankelioimis- sielunhoito- ja diakoniatyö vuosina 2009-2010

Keräystili: 565113-20111478