Tämä tarina on tosi ilman nimiä. Tämä tarina on tosi ei sille yhdelle naiselle ja miehelle, vaan liian monelle. Tämä tarina on kirjoitettu yhdestä naisesta ja yhdestä miehestä, joille kaikille on jotain yhteistä. Joille kaikille hiljaisuus on tuttua. Jotka kävelevät vastaan kadulla tai istuvat vieressäsi seurakunnassa. Hymyilevät ja sanovat ihan hyvää, kun kysyt mitä kuuluu. Tämä tarina on hätähuuto hiljaisen kansan puolesta, jonka ääni ei uskalla kuulua, eikä kukaan halua uskoa. Tämä tarina on niistä ihmisistä, jotka eivät halua muistaa mitä heille on tapahtunut lapsuudessa tai nuoruudessa. Tämän tarinan nainen tai mies, voit olla Sinäkin. Tämä tarina kertoo naisesta ja miehestä, jota on hyväksikäytetty seksuaalisesti. Tästä tarinasta voi löytää itsensä sellainenkin, jota ei ole hyväksikäytetty. Näitä naisia ja miehiä olen tavannut satoja, satoja...... Liian monta.

Tapasin erän kauniin naisen, joka koki syvää itsevihaa. Tunsi itsensä likaiseksi ja rumaksi, erilaiseksi. Ei kokenut kuuluvansa mihinkään ryhmään. Halusi aina istua takapenkillä. Tapasin erään miehen, joka piti miehistä. Tapasin erään naisen, joka ei kestänyt sisäistä tuskaansa muutoin kuin hukuttamalla sen alkoholiin ja aineisiin. Tapasin erään naisen, joka monettako kertaa oli suljetulla osastolla kaaottisen olonsa takia, kun lapsuuden kipeät asiat alkoivat tulla mieleen. Tapasin erään pojan ja tytön, joka oli viillellyt itseään joka puolelta, jotta sisäinen kipu hellittäisi edes hetkeksi. Tapasin erään naisen joka monettako kertaa halusi tehdä itsemurhan. Tapasin erään naisen, joka tuhosi elämäänsä joka tavalla, koska koki ettei hyvä elämä kuulunut hänelle. Hän ei voinut kestää mitään hyvää ja rakkautta, koska luuli, että hän on ansainnut vain huonoja asioita.

Tapasin erään naisen, joka ei uskaltanut sitoutua, vaikka niin rakasti lapsia ja halusi perhettä. Tapasin erään naisen, joka kärsi keskellä avioliittoaan siitä, että rakastui aina toiseen naiseen. Tapasin erään naisen, joka aina petti miestänsä eikä ymmärtänyt omaa käyttäytymistään. Tapasin erän naisen, joka halusi peittää ruumiinsa liian isoilla vaateilla, ettei kukaan näkisi hänen naisellisuuttaan ja rikkoisi jälleen. Tapasin erään naisen, joka söi ja oksensi, söi ja oksensi, koska oli niin rikki sisältä ja inhosi itseään. Tapasin erään naisen, joka kärsi paniikkihäiriöistä, eikä uskaltanut elää. Tapasin erään naisen, jota ahdisti päivästä toiseen. Tapasin erään naisen, joka ei uskaltanut nukkua ilman valoja. Tapasin erään naisen, joka pelkäsi pimeää, pelkoa, elämää -lähes kaikkea. Tapasin erään äidin, joka pelkäsi koko ajan lastensa puolesta, että ne eivät ole turvassa, vaikka oma sisäinen lapsi oli turvaton. Tapasin erään äidin, joka ei uskaltanut ottaa lapsiaan syliinsä ja kertoa heille kuinka paljon heitä rakastaa.

Tapasin erään miehen joka häpesi itseään. Hän kantoi syvä häpeää missä hän liikkuikin. Tapasin erään naisen, joka raapi itsensä verille tuskassaan. Tapasin erään naisen, joka varasteli hyvittääkseen pahaa oloaan. Tapasin erään naisen, jolla oli aina rahat loppu tuhlatessaan kaiken saadakseen edes hetkeksi osteluillaan hyvän olon.  Tapasin erään naisen, jota kukaan ei uskonut, ja jota syyllistettiin hiljaiseksi. Tapasin erään naisen, jolle sielunhoitaja oli sanonut, että ole hiljaa ja unohda. Tapasin erään naisen, joka koki syyllisyyttä kaikesta, jopa siitä että oli edes olemassa. Tapasin erään naisen, joka ei voinut sietää miehensä kosketusta. Tapasin erään naisen, joka oli myynyt itseään sadoille miehille. Tapasin erään naisen, joka vähätteli kipujaan koko ajan eikä halunnut niitä nähdä. Tapasin erään naisen, jolla oli muistikatkoksia ja aina välillä ikäänkuin "poistui paikalta". Tapasin erään naisen, joka oli liian  monesti sanonut ettei koskaan ja tehnyt vääriä valoja elämänsä ylle. Tapasin erään naisen, joka oli alle nelikymppisenä työkyvyttömyyseläkkeellä.

Tapasin erään naisen, joka juoksi lääkäriltä toiselle ja aina oli kipeä. Tapasin erään naisen, joka aina uudelleen joutui kiusaamisen uhriksi. Tapasin naisen, joka sanoi ansaitsevansa pahoinpitelyä ja huonoa elämää. Nämä kaikki monet naiset ja miehet tavattuani jossain vaiheessa kertoivat, miten heitä oli lapsena ja nuorena kosketeltu, nimitelty tai muuten kohdeltu väärin seksuaalisesti. Näistä naisista ja miehistä jotkut oli raiskattu jo alle kymmenen vuotiaana. Näistä naisista ja miehistä, jotkut olivat joutuneet huomattavasti ikäistään vanhempien lasten seksileikkeihin kohteeksi. Näitä naisia ja miehiä on tuhansia, tuhansia omassa kotimaassamme. Nämä naiset ja miehet ovat niin häpeään sidottu, etteivät uskalla kertoa kenellekkään häpeästään. Nämä naiset ja miehet suojelevat hyväksikäyttäjiään, koska ovat läheisiä. Nämä naiset ja miehet toivovat, että joku ymmärtää ja uskaltaa puolustaa heitä. Nämä naiset ja miehet ovat maamme "hiljainen kansa". Näitten miesten ja naisten tähden olen itse kertonut, että niistä kivuista voi selvitä ja vapautua. Näitä naisia ja miehiä näen. Näen myös sen kun Jumala nostaa heitä työhönsä. Ystäväni; Rukoilethan tämän kansan puolesta. Ystäväni -saanhan tehdä kutsumustyötäni kertomalla heille, että elämä voittaa, koska Jeesus voi auttaa ja vapauttaa ja antaa ihan uuden elämän.

Tälle naiselle ja miehelle Jeesus haluaa sanoa. Sinä olet arvokas, olet rakas, olet tärkeä. Autan Sinua ja yhtenä päivänä koko Sinun elämäsi on muuttunut ja saat iloita elämästä. Jumala voi!!!!