Olet varmaan ihmetellyt, kun blogissani on ollut hiljaista. Reissun jälkeen aloin heti pakkaamaan. Aika meni muutossa ja nettiyhteyskin oli välillä poissa. Pitkään olen haaveillut ja rukoillut muuttoa kaupungin laitamilta keskustaa kohti. Edellisestä kodista en lähtenyt edes kauppaan ilman autoa. Kaupunkiin oli liian pitkä matka kävelyä ajatellen. Koin olevani syrjässä kaikesta. Monella tavalla. Siunatut erämaavuodet!!!! Nyt asun lähellä keskustaa kauniissa ympäristössä kauniissa kodissa erittäin rauhallisessa talossa. Ja mikä tärkeää tässä muutossa. Kirppikselle, ystäville ja läheisille on mennyt osa kotiini kertyneistä tavaroista. Hyvistäkin, mutta minulle turhista. Edelleen Jumala saa johtaa matkaani, mutta nyt vain tärkeimpien asioitten kanssa.

Kipuilin eilen olenko tehnyt "turhan muuton". Miten pysyvää tämä koti on. Tänään päivällä ovikello soi ja uusi naapurini oli siellä. Olen joskus nähnyt häntä seurakunnassa. Hän halusi kertoa mitä Herra oli näyttänyt hänelle unessa joku aika sitten. Hän oli nähnyt unessa, että hänen naapuriin muuttaa uusi asukas. Jumala oli puhunut hänelle, että siihen muuttaa evankelista, joka julistaa suurelle joukolle. Hän oli nöhnyt kun kannoin tavaraa uuteen kotiin ja oli iloisesti yllättynyt.Täytyy sanoa, että vaikka olisin tässä vain syksyyn saakka, muuttoni on tärkeä ja Jumalan suunnitelma. Jo kaksi naapuriani on pyytänyt kylään. Eräs opiskeleva nuori ja tämä uskova naapuri. Lähestyvä kesäloma uudessa kodissa tuntuu taivasajatukselta.

Uusi kotini on todella rauhallinen ja olen kokenut koko ajan, että tämä on rukouksen koti. Kyllä edellisessäkin kodissani paljon rukoiltiin, mutta tässä haluan olla vielä enemmän hiljaisuudessa, levossa ja rukouksessa. Ehkä blogianikin kirjoittelen ;) En halua olla kiintynyt maalliseen, mutta iloitsen kotini kauneudesta. Moni ystäväni on kysynyt olenko ostanut sitä tai tuota uutta. Entiset huonekalunikin näyttävät täällä uusilta. tulevat esille uudessa kodissa paremmin kuin ennen. On tärkeää, että kotona saa levätä ja viihtyäkin. Koen, että Jumala vuodattaa pieniä ilon hetkiä kaiken ahjon ja ahdistuksen jälkeen. Tuntuu yllättävän vaikealle ottaa hyvää vastaan, mutta tässä olen saanut nyt opetella sanomaan: Kiitos Isä, -ansiotta! Silti mikään materiaali ei ole niin tärkeää kuin saada olla Jeesusta lähellä. Onneksi Jumala tietää sydämeni ;)

Siunausta Sinulle lukijani. Uskalletaan ottaa askeleita eteenpäin. Jumala haluaa vapauttaa suunnitelmansa niin palvelun kuin henkilökohtaisenkin elämän osalta. Asettaa sille paikalle, jolle on tarkoitettu. Rukoillaan sitä, että esteet väistyy ja saamme kulkea avatuista ovista Jumalan suunnitelmassa. Ei liian aikaisin, eikä liian myöhään. Hän hallitsee aikaakin. Rukoillaan että voittaisime pelkomme astua uuteen. Voittaisimme myös elämän pelkomme joka sitoo meitä. Jeesus rakastaa Sinua ja näkee tuskasikin -iloitsee ilostasi. Et ole epäonnistunut, vaan vihollinen on päässyt sotkemaan elämääsi. Olet arvokas ja rakas. Hän nostaa Sinut vahvalle kalliolle. Kristuskalliolle. Luota Häneen. Uskosi alkajaan ja täyttäjään. Ole siunattu ja rakastettu.