Kirjoitin äsken blogiani. Painoin "tallenna" nappia. Kohta tuli teksti: Pieni hetki, käsitellään....... Hymyilytti. Erään kerran pankkiautomaatilla epätoivoisena ajattelin asioita, mitä olin rukoillut lähes 10v. ilman vastauksia. En ollut koskaan huomannut tekstiä: "Odota. Tapahtumaasi käsitellään". Lienevät takana jonottajat luulleet tililleni tulleen suuren summan, kun niin leveästi hymyilytti. Jumala on huumorintajuinen ja joskus meitä hoitaa keskellä arkea eri tilanteiden kautta.

Kerran olin epätoivoinen kun ajattelin, että miksi Jumala ei anna varoja työhömme, niin, että voisimme palkata ihmisiä siihen. Oli työnäky olohuone-kahvilasta, mutta ei varoja siihen. Laahustin pankkiautomaatille väsyneenä rukoilemaankin. Yhtäkkiä eteeni tuli teksti, joka on siellä ollut ennenkin, mutta en ole sitä huomannut: "Rahat tulossa". Miten lie niin isolla siinä näkynyt. Hymyilytti silloinkin ja tuskarukous muuttuikin kiitosrukoukseksi.

Kerran matkustin Helsinkiin linja-autolla. En silloin vielä uskaltanut omalla autolla sinne. Mielessäni rukoilin illan sanottavaa. Sataman Valo oli juuri auennut. Kohta tien viereen tuli iso kyltti, jossa luki: "Valot päällä valtakunnassa". Hymyilytti. Niin Jumalan valtakunnassa on aina valot päällä. Jeesus on todellinen ja ainoa valomme. Mielessäni pidin illan puhetta siinä istuessa kunnes huomasin vielä isomman kyltin jossa luki; "Puhu vasta perillä". Onneksi en käynyt ääneen nauramaan Nauru

Ilo Herrassa on meidän väkevyytemme. Jumala kuulee rukouksemme, kun me Hänelle se ollaan viety. Hän tietää asiamme jo ennenkuin ne sanoiksi saamme sanottua. Tapahtuman käsittely on alkanut silloin kun viemme asian Hänelle. Vastaus odottaa laskeutumista taivaasta. Odota Herraa! Hän ei myöhästy. Hän tietää paremmin kuin me mitä tarvitsemme. Jätetään kaikki Herralle ja jäädään odottamaan. Ja iloitaan arjessa.

Virren 341 sanoin: Kiitos että rukoukset monet, monet kuulit sä. Kiitos että pyynnöt toiset eivät saaneet täyttyä. Kiitos kun mä hädässäni avun saan sun kauttasi. Kiitos että synneistäni vapahtavi Poikasi.