Mökkiterveiset Sinulle. Luonto täällä on kaunis. Joutsenet eivät vielä ole tulleet rantaan, mutta eiköhän sekin pesue kohta ole täällä. Linnut laulaa, järven pinta on tyyni. Miten lie laulavatkin niin kuuluvasti ja kauniisti. Ei kuulu autojen hurinan ääntä, eikä muutakaan meteliä. Siksi luonnon äänetkin voi kuulla. Saunan uunissa ritisee ja kohta pääsen saunaan ja uimaan. Ihanaa pulahtaa järveen ja istua iltaa kuistilla. Vanhan ajan lettutarpeetkin on mukana kun ystäväni tulee kohta tänne. Suurimman osan ajasta olen täällä yksin, mutta en koko aikaa. Ihanaa kiittää hiljaisuudessa Jumalan luomistyöstä. Ihastella pihassa olevaa ruusupuskaa ja muita kauniita kukkia. Nyt on minun levon aika. Ensi viikolla kotiudun Savonlinnaan. Sitten kuulet minusta seuraavan kerran. Laitan myös tietokoneen lomalle ;)

Jotenkin sydämelleni rukouksessa laskeutui joku tai jotkut sivujeni lukijat. Olet ehkä kovissakin taisteluissa. Epäilet jopa Jumalan rakkautta. Jotkut asiat ovat tulleet estämään Jumalan äänen kuulemista ja ehkä epäilet rakastaako Jumala enää tai edes Sinua. Olet kuin erämaassa jopa kutsustasikin kauempana. Sinusta tuntuu, että kyllä Jumala muille antaa ja puhuu, muttei Sinulle. Elämässäsi on ehkä suuriakin kipuja ja syvää yksinäisyyttä. Kyselet mikä Sinut on erottanut läheltä Jumalaa. Ehkä jopa epäilet oletko edes uskossa. Tunnet toivottomuutta ja mikään ei maistu miltään. Monelle liian tuttuja arjen kipuja -eikö vaan.

Jumala haluaa lohduttaa Sinua kertomalla, että olet Hänelle rakas. Ei Hän ole Sinusta sen kauempana kuin ennenkään. Ei Hän ole hylännyt Sinua. Vaikka tunteesi sanoisikin niin. Usko ja Jumalan olemassaolo ei ole tunteistamme riippuvainen. Hän on tuntureiden huipuilla ylistyksessä niinkuin syvissä guruissa pimeissäkin laaksoissa. Hän on sama ja Hänen rakkautensa Sinua kohtaan on sama joka päivä. Mikään ei voi erottaa Sinua Hänen rakkaudestaan. Luota Hänen Sanaansa ja Hänen lupauksiinsa -etenkin Sinun kohdalla. Jumala ei puhu sanassaan vain joillekin muille, vaan juuri Sinulle. Olet niin rakas Hänelle, vaikka et sitä tahdo uskoa. Rakkaus on suurempi kuin mikään ongelma. Rakkaus on väkevämpi kuolemaakin. Rakkaus karkottaa kaiken pelon. Hylkäämisen pelonkin. Hän ei Sinua hylkää eikä mikään voi erottaa Sinua pois Hänen rakkautensa ulottuvilta. Hän pitää Sinusta kiinni, vaikket itse ehkä jaksakaan. Ole siunattu ja rakastettu!

Room.8:35. Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka?
36. Niinkuin kirjoitettu on: "Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken päivää; meitä pidetään teuraslampaina."
37. Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut.
38. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat,
39. ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.
  AAMEN!